Στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Ρούμπιν Καζάν στο «Γ. Καραϊσκάκης» τέθηκε ο Φρανσουά Μοδέστο. Ο Γάλλος μεσοαμυντικός ξεπέρασε τον πυρετό που τον ταλαιπώρησε και γυμνάστηκε κανονικά.

Διαθέσιμοι για το προσεχές ματς αναμένεται να είναι ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ο Κέβιν Μιραλάς και ο Γιάννης Μανιάτης. Ο Σουηδός αμυντικός ακολούθησε το πρώτο μέρος της προπόνησης της ομάδας και μετά συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί στο γυμναστήριο, ενώ στο πρώτο μέρος συμμετείχε και ο Βέλγος φορ, που άφησε πίσω του την ίωση. Αντίθετα, ο Έλληνας μεσοαμυντικός έχει ακόμη λίγο πυρετό και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί κάνοντας αποθεραπεία.

Όσοι αγωνίστηκαν σε όλο τον αγώνα με τον Πανιώνιο ή στη μεγαλύτερη διάρκειά του ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Υπενθυμίζεται πως εκτός πλάνων για τη ρεβάνς των «32» με τους Ρώσους είναι οι τιμωρημένοι Μέγιερι, Χολέμπας και Ντιόγκο. Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 10:30.

Πηγή: sport-fm.gr