Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω για να κάνει τη διαφορά και να κρίνει ένα παιχνίδι από μια απλή σκέψη ή μια έμπνευση της στιγμής. Μια από αυτές είχε ο Παναγιώτης Τσιντώτας της ΑΕΚ, στον οποίον ανήκει σχεδόν το μισό από το δεύτερο γκολ της ομάδας του στη Λιβαδειά. Μάλιστα, όλο το υπόβαθρο της φάσης μαρτυρά ότι δεν έκανε τίποτα παραπάνω από αυτά που οι περισσότεροι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές διδάσκονται από παιδιά.

«Έπιασα την μπάλα, σήκωσα το κεφάλι, είδα τον Λιβάια μόνο του και ήρθε το δεύτερο γκολ που μας απάλλαξε από το άγχος της νίκης», τόνισε σχετικά με αυτήν τη φάση στην Ώρα των Σπορ ο 24χρονος γκολκίπερ. Για να προσθέσει: «Αυτά είναι τα δύσκολα και πονηρά παιχνίδια και οφείλουμε να μπαίνουμε από την αρχή σοβαρά μέχρι και το τελευταίο λεπτό για να τα καθαρίζουμε. Ήμασταν απόλυτοι κυρίαρχοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Σχετικά με το αν η εμφάνισή του ήταν μια απάντηση στον Λεβαδειακό, ο οποίος τον είχε εκτός ομάδας για 15 μήνες επειδή δεν είχε δεχθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του, απάντησε: «Δεν βλέπω την εμφάνισή μου ως απάντηση στον Λεβαδειακό. Ό,τι συνέβη τότε ανήκει στο παρελθόν. Τώρα ανήκω στην ΑΕΚ και είμαι χαρούμενος που πήραμε τη νίκη».

Τέλος, για τη… μάχη με Ανέστη και Μπάρκα στον «άσο» της Ένωσης, δήλωσε: «Σίγουρα είναι ψηλός ο συναγωνισμός και αυτό είναι κάτι καλό, γιατί μας βελτιώνει και εμάς καθημερινά. Ο προπονητής είναι δίπλα μας και μας βοηθά πολύ σε καθημερινή βάση».

Δείτε το βολέ του Τσιντώτα από το 2:06 και μετά: