Τη νίκη κρατάει από το παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος ναι μεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά στο πρώτο 25λεπτό, τόνισε, όμως πως στο δεύτερο μέρος, έπεσε η απόδοσή του και υποσυνείδητα ίσως να έπαιξε ρόλο, στο μυαλό των παικτών του και η αναμέτρηση με την Ρουμπίν Καζάν.

«Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι δεν είχε θέαμα. Είχε πολλές διακοπές, αλλά δεν απέκτησε και ποτέ ρυθμό. Δεν κινδυνεύσαμε από την ΑΕΚ, όμως ο σκοπός μας ήταν να αμυνθούμε καλά και να βγούμε στην κόντρα για να πετύχουμε και άλλα τέρματα. Δεν είχε όμως λάμψη το παιχνίδι», τόνισε αρχικά.

«Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις πόντους, οι οποίοι θα μας κρατούσαν μέσα στο παιχνίδι του τίτλου. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και πλέον μπορούμε να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι του Europa League. Υποσυνείδητα ίσως να σκεφτόμασταν και την Ρωσία και το παιχνίδι με την Ρούμπιν. Προηγηθήκαμε εύκολα οπότε από εκεί και μετά θα μπορούσαν να ήταν πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς, αλλά δεν διατηρήσαμε τον ρυθμό μας».

Πηγή: sportfm.gr