Τα… πανηγύρια για την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Αναντολού Εφές για το TOP 16 της Ευρωλίγκας αποτελούν παρελθόν, σύμφωνα με τον Κώστα Σλούκα. Ο νεαρός γκαρντ τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του περίμεναν το ροζ φύλλο στην Κωνσταντινούπολη, ωστόσο τώρα στο μυαλό όλων είναι στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, για τη 18η αγωνιστική της Α1.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Σλούκας στο «ΤηλεΆστυ»:

«Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη που την περίμενε ο Ολυμπιακός. Ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Ήμασταν απόλυτα έτοιμοι για αυτή τη μεγάλη νίκη μέσα στην Τουρκία και συνεχίζουμε», είπε αρχικά.

Για τη διαφορά που έχασε ο Ολυμπιακός προς το τέλος της αναμέτρησης: «Δεν θα πω άγχος. Για 38 λεπτά ελέγχαμε απόλυτα το παιχνίδι, από εκεί και πέρα όμως χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, αδρανήσαμε και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι μόνοι μας. Ήμασταν τυχεροί στο τέλος και πήραμε μια νίκη που την αξίζαμε. Ήταν πολύ ασφυκτική η άμυνα της Εφές, κυρίως πάνω στο Βασίλη (σ.σ. Σπανούλης), αλλά βρήκαμε το “κλειδί” και με τους Παπανικολάου και Πρίντεζη χτυπήσαμε το παιχνίδι και το πήραμε».

Για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Στο μυαλό μας υπήρχε μόνο το παιχνίδι με την Εφές. Από εδώ και πέρα σκεφτόμαστε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο οποίο χρειαζόμαστε μόνο τη νίκη».

Πηγή: sportm.gr