Ενοχλημένος ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έπειτα από τη χθεσινή ήττα του παναθηναϊκού από την ΑΕΚ και τον αποκλεισμό της ομάδας του από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο διοικητικός ηγέτης της «πράσινης» ΚΑΕ πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με το τσίρκο Medrano. Μάλιστα, ο Τσάβι Πασκουάλ ρωτήθηκε για τη σχετική ανάρτηση, όμως αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Στην εν λόγω ανάρτηση, ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού «τριφυλλιού» απάντησε σε ένα σχόλιο φίλου της ομάδας, ο οποίος έγραψε ότι «οι μεγάλες ομάδες έχουν και κακές μέρες». «Κακή νύχτα είναι να χάσεις από την Μπασκόνια…το να χάνεις από το ΑΕΚ είναι ξεφτίλα», ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

fvb141u0

Ο Ντούσαν Σάκοτα ρωτήθηκε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη για το συγκεκριμένο σχόλιο του κ. Γιαννακόπουλου, απαντώντας: «Ειλικρινά δεν ασχολήθηκα. Δεν ασχολούμαι με τέτοιες ατάκες. Ο κ. Γιαννακόπουλος ξέρει πολύ καλά τι εστί ΑΕΚ και νομίζω ότι το έκανε για να προκαλέσει κι άλλα αρνητικά σχόλια» δήλωσε ο αρχηγός της Ένωσης στον Sport FM.

Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Θεωρώ ότι ήθελε να προκαλέσει μια αντίδραση και να προκαλέσει λίγο και την ΑΕΚ. Όμως, δεν μπορεί να πει ένα τέτοιο πράγμα για την ΑΕΚ ένας λογικός άνθρωπος. Πόσω μάλλον όταν είναι στο χώρο του μπάσκετ και ξέρει τι έχει προσφέρει αυτή η ομάδα».