Η πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα θα αποφέρει ένα ικανοποιητικό ποσό στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το οποίο -όπως είχε τονιστεί εξ αρχής- θα χρησιμοποιηθεί για να καλυφθούν σημαντικές εκκρεμότητες που έχει η εταιρία.

Όπως αναφέρουν τα τελευταία ρεπορτάζ, το «καθαρό» ποσό της μετακίνησης του 23χρονου πορτιέρε στην πορτογαλική ομάδα, θα ανέλθει για το «τριφύλλι» γύρω στο 1,5 εκατ. ευρώ. Πιθανώς, όπως αναφέρει η «Πράσινη», από τους ανθρώπους του ελληνικού συλλόγου θα γίνουν προσπάθειες για να ανεβάσει η τιμή του deal, έστω και την τελευταία στιγμή, χωρίς να μπορεί κανείς να προδικάσει το αποτέλεσμα.

Με το που ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία, οι «πράσινοι» θα κληθούν άμεσα να διαθέσουν το όποιο ποσό βάλουν στα ταμεία τους, ώστε να καλύψουν οφειλές προς πρώην ποδοσφαιριστές, προκειμένου να εξαλειφθούν οι όποιες πιθανότητες αφαίρεσης βαθμών, μέρος των χρημάτων θα πάει για την αποπληρωμή δόσεων στους υπάρχοντες παίκτες, ενώ ένα άλλο ποσό θα διατεθεί και στο προσωπικό της ΠΑΕ.

Όσον αφορά το μέτωπο των υποχρεώσεων σε πρώην ποδοσφαιριστές, φαίνεται ότι πάει να βρεθεί λύση και με τον Στάθη Ταυλαρίδη, αρκεί να λυθεί ένα ζήτημα που προέκυψε με την εφορία.