Την κατάκτηση του πρωταθλήματος έθεσε και πάλι ως τον πρωταρχικό στόχο του Ολυμπιακού στην εφετινή αγωνιστική σεζόν ο Ερνέστο Βαλβέρδε κατά την απονομή του ως καλύτερος προπονητής της προηγούμενης αγωνιστικής σεζόν.

«Πρώτος μας στόχος είναι και πάλι το πρωτάθλημα», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού σε ερώτηση σχετικά με τι θα διάλεγε ανάμεσα σε πρωτάθλημα, Κύπελλο ή Europa League.

Νωρίτερα ο Ερνέστο Βαλβέρδε μιλώντας για το πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη σχολίασε:

«Το πρωτάθλημα είναι πιο σκληρό και πιο ωραίο από το περσινό γιατί ο Παναθηναϊκός είναι πιο δυνατός. Εμείς θέλουμε και προσπαθούμε να φτάσουμε ψηλότερα και να είμαστε ακόμη καλύτεροι από πέρσι», τόνισε.

«Τα βραβεία είναι για το σύνολο»

Αποτέλεσμα της συνολικής δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό είναι τα βραβεία που… κατέληξαν σε ερυθρόλευκα χέρια. Αυτό επεσήμανε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά από την ανάδειξή του ως καλύτερος προπονητής.

«Είμαστε πρωταθλητές και είναι λογικό να είναι πολλοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού σε αυτά τα βραβεία. Το καλό και αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι υπάρχουν πολλοί που βοηθούν εμάς για να είμαστε εμείς εδώ σήμερα. Τα βραβεία μετρούν για το σύνολο», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού και συνέχισε αναφερόμενος στο εφετινό πρωτάθλημα…

«Το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός κράτησε τον προπονητή του. Έτσι η ομάδα έχει μια συνέχεια στη δουλειά. Τώρα ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και η μάχη πιο σκληρή σε σχέση με την περσινή σεζόν. Ο Παναθηναϊκος είναι σε μια διοργάνωση και εμείς σε τρεις. Είναι σημαντικές και οι τρεις διοργανώσεις. Για εμας είναι σημαντικές και οι τρεις διοργανώσεις. Θα είναι ωραίο να είμαστε καλοί και να φτάσουμε ψηλά και στις τρεις. Είναι υποχρέωσή μας και μέρος της δουλειάς μας», τόνισε.

Τέλος, ο Ισπανός τεχνικός σχολίασε αναφερόμενος στο μέλλον του στον Ολυμπιακό:
«Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα στο οποίο συνεχώς αλλάζουν οι καταστάσεις. Πρέπει να σκέφτεσαι μόνο τι συμβαίνει κάθε ημέρα. Εμείς θέλουμε το πρωτάθλημα και να φτάσουμε μακριά στο Europa League», κατέληξε.

Πηγή: sportfm.gr