Σε μια άγνωστη ιστορία, την περίοδο που ήταν προπονητής στον ΠΑΟΚ ο Φερνάντο Σάντος αναφέρθηκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Σύμφωνα με τον Πορτογάλο άσο, είχε μπερδέψει τους «δικέφαλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου και νόμιζε ότι θα αγωνιστεί με τη φανέλα της ΑΕΚ.

«Την πρώτη φορά που μίλησα με τον Σάντος νόμιζα ότι θα πάω στην ΑΕΚ», είπε ο 31χρονος εξτρέμ στο «Έθνος», σε συνέντευξη που θα δημοσιευτεί αύριο, Σάββατο. «Μόλις έφτασα Θεσσαλονίκη την πρώτη φορά και βρέθηκα στον ΠΑΟΚ, αυτό ήταν: έρωτας. Και τελειώσαμε… Στην πρώτη προπόνηση ήμουν στα αποδυτήρια και οι τοίχοι έτρεμαν. Βγήκα έξω και είχε 15.000 κόσμο. Αυτό με έκανε να αγαπήσω την ομάδα».

Επίσης, μίλησε για τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος και παρουσιάστηκε αισιόδοξος για κατάκτηση από πλευράς «δικεφάλου». «Αν παίξουμε face to face με όλες τις ομάδες, έχουμε ελπίδες να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Γύρισα στον ΠΑΟΚ για να περάσουμε τον Ολυμπιακό. Δεν κερδίζεις πρωτάθλημα με έναν παίκτη. Ούτε καν με έντεκα παίκτες. Το κερδίζεις με όλους, και με τους 30», τόνισε ο Βιεϊρίνια.

Ο αγαπημένος της εξέδρας στην Τούμπα δεν παρέλειψε επίσης να ευχαριστήσει τον Ιβάν Σαββίδη και την οικογένειά του «για όλα όσα έχουν κάνει για τον ΠΑΟΚ».