Επιστολή στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον Ερασιτέχνη, με την οποία ενημερώνει για την κατά πλειοψηφία ψήφιση του σχεδίου για τη Διπλή Ανάπλαση και καλεί τις εμπλεκόμενες πλευρές σε συζήτηση προκειμένου να υπογραφούν οι νέες συμβάσεις για το έργο, έστειλε ο Δήμος Αθηναίων.

Εφόσον συμφωνηθεί η νέα σύμβαση και συνταχθεί το περιεχόμενό της, επόμενο βήμα είναι η έκδοση του προεδρικού διατάγματος προκειμένου να αρχίσουν ξανά τα έργα στο Βοτανικό, για το γήπεδο και το εμπορικό κέντρο. Βέβαια η χρηματοδότηση του έργου αποτελεί ένα σημαντικό αγκάθι στην παρούσα φάση…

Ανεβάζει ρυθμούς

Μετά τη χθεσινή μέρα… προσαρμογής στις προπονήσεις και την επιστροφή από οκταήμερη άδεια, ο ρυθμός ανεβαίνει σταδιακά στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, εν όψει και της αναμέτρησης της ερχόμενης Τετάρτης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Με μοναδικό πρόβλημα τον τραυματία Νίνη και τον τιμωρημένο για το προσεχές παιχνίδι Λέτο, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δούλεψε με τους παίκτες του στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ οι «πράσινοι» έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης κι έπαιξαν δίτερμα.

Πηγή: sport-fm.gr