Από τη μια δημιουργούνται χαμόγελα και από την άλλη το «ξεκόβουν». Οι Βέλγοι δείχνουν μπερδεμένοι όσον αφορά την πιθανή επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «voetbal24.be», ο διεθνής επιθετικός, που αποτελεί τον διακαή πόθο για την «ερυθρόλευκη» διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας, επιθυμεί να αποχωρήσει από την Έβερτον και να επιστρέψει στην ομάδα του Πειραιά όπου αγωνίστηκε για δύο σεζόν (2010-12).

«Σε αυτό το κλαμπ θέλει να συνεχίσει ο Μιραλάς», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος και στο ρεπορτάζ αναφέρεται: «Δεν είναι ευχαριστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του και θέλει να πάει στην Αθήνα με την οικογένειά του».

Όπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα, η Έβερτον δεν παρουσιάζεται αρνητική στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Μιραλάς στους Πειραιώτες, αν και δεν διευκρινίζεται εάν η πρόθεσή της είναι να πουλήσει ή να δώσει δανεικό τον παίκτη. Το βασικό, όπως αναφέρεται, είναι ο αγγλικός σύλλογος να αποκτήσει κάποιον που θα καλύψει το κενό του, με τον χρόνο που απομένει για τη λήξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου να είναι ελάχιστος.

Από την άλλη, ο Βέλγος ρεπόρτερ, Κριστόφ Τερό, μέσω ανάρτησής του στα social media, τονίζει ότι είναι σχεδόν απίθανο να προχωρήσει το πολυπόθητο deal με τον Βέλγο επιθετικό. Όπως ανέφερε σήμερα το πρωί, στην Έβερτον δεν έχουν διάθεση να ασχοληθούν με πιθανή παραχώρησή του, είτε με δανεισμό, είτε με κανονική μεταγραφή.

Το συμβόλαιό του Μιραλάς λήγει το 2020 και σίγουρα ο αγγλικός σύλλογος θα ήθελε να επωφεληθεί οικονομικά από όποια συμφωνία θα τον αφορά. Πάντως, δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής στη νυν ομάδα του, λόγω της επιστροφής του Γουέιν Ρούνεϊ και των μεταγραφών που έχει κάνει η Έβερτον.