Στην επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Μπιορν Ένγκελς προχώρησε ο Ολυμπιακός, με τον 23χρονο Βέλγο κεντρικό αμυντικό να δηλώνει πολύ χαρούμενος που θα φορέσει τα ερυθρόλευκα της «σπουδαιότερης ομάδας στην Ελλάδα», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Λεπτομέρειες για τα στοιχεία της συμφωνίας των Πειραιωτών με την Κλαμπ Μπριζ, αλλά και για το συμβόλαιο του Ένγκελς με την ελληνική ομάδα δεν έγιναν γνωστές.

Η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Βέλγου κεντρικού αμυντικού, Μπιόρν Ένγκελς».

Στη συνέχεια, ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός πραγματοποίησε δηλώσεις, στις οποίες τόνισε: «Πιστεύω ότι είναι το τέλειο βήμα για εμένα! Είναι πολύ ωραίο το να αγωνίζεσαι στο UEFA Champions League, το να αγωνίζεσαι για τον τίτλο. Ο Ολυμπιακός είναι η σπουδαιότερη ομάδα στην Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Όσον αφορά το εάν θα ήθελε να στείλει κάποιο μήνυμα στον κόσμο των Πειραιωτών, είπε: «Ναι, φυσικά! Ο μικρός μου αδερφός μου έδειξε ήδη βίντεο από τους φιλάθλους μας! Είναι πολύ δυνατοί και «τρελοί»! Αυτό μου αρέσει, αυτό αρέσει σε κάθε ποδοσφαιριστή, όταν οι φίλαθλοι είναι έτσι! Και πραγματικά ανυπομονώ!».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του: