Πάνω από 3 εκατ. άνθρωποι είδαν παράνομα τον αγώνα Φλόιντ-Κόνορ!

Τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα στην εποχή της πειρατείας και άλλοι ιλιγγιώδεις αριθμοί


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
11:50
29/08/2017
Πάνω από 3 εκατ. άνθρωποι είδαν παράνομα τον αγώνα Φλόιντ-Κόνορ!
1
loading

Φαίνεται πως όλες οι προσπάθειες να σταματήσουν το παράνομο streaming του πολυαναμενόμενου αγώνα έπεσαν στο κενό.

Ο κόσμος θα βρίσκει πάντα τη λύση, ειδικά οι τζαμπατζήδες που δεν θέλουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη.

Εδώ όμως είναι οι αριθμοί που προκαλούν δέος! Η διαδικτυακή πλατφόρμα ασφαλείας Irdeto εκτίμησε πως περισσότεροι από 3 εκατ. άνθρωποι είδαν παράνομα το ματς, αρνούμενοι να πληρώσουν το αλμυρό αντίτιμο.

bbbxmaywmvcgr4

Τρία εκατομμύρια τον είδαν λοιπόν μέσα από 239 streams, με τα 165 μάλιστα από αυτά να έχουν ανέβει στο Facebook, το YouTube και τα άλλα κοινωνικά μέσα ως live feeds.

Το BBC Sport μας λέει πάντως πως αυτό δεν θα κάνει και καμιά μεγάλη διαφορά στις τσέπες των δύο μποξέρ. Ο ΜακΓκρέγκορ θα πάρει στο χέρι 100 εκατ. δολάρια για τον χρόνο που πέρασε μέσα στα ρινγκ, κάπου 3 εκατομμύρια το λεπτό δηλαδή.

bbbxmaywmvcgr3

Την ίδια ώρα, όλοι παρατήρησαν τη μεγάλη καθυστέρηση για να ξεκινήσει το ματς. Σύμφωνα με το Uproxx, αυτό συνέβη εξαιτίας λαθών και δυσλειτουργιών στη συνδρομητική διαδικασία pay-per-view, καθώς ο κόσμος ήταν πρωτόγνωρα πολύς και το σύστημα δοκίμασε τις αντοχές του.

Πολλά κανάλια και ιστοσελίδες προσέφεραν τον αγώνα επί πληρωμή, έγινε όμως το αδιαχώρητο σε ΗΠΑ και Αγγλία, κι έτσι οι ιθύνοντες αναγκάστηκαν να καθυστερήσουν την έναρξή του για να είναι όλα οκ με τα δικαιώματα.

bbbxmaywmvcgr6

Το χρήμα πάνω από όλα…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Οκ

    Και καλα έκαναν

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει