Νέα σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί αύριο στον Παναθηναϊκό για τις μεταγραφικές κινήσεις. Όπως είναι γνωστό, ο Νίκος Νιόπλιας θέλει έναν ακόμα επιθετικό και παράλληλα η διοίκηση συγκεντρώνει στοιχεία και για ανασταλτικούς μέσους αλλά και έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό εφόσον χρειαστεί.

Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα αποτελεί η παραχώρηση των παικτών που δεν υπολογίζονται, όμως αυτό το θέμα δεν είναι εύκολο. Κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας αναμένεται να συναντηθούν οι κ.κ. Νιόπλιας, Γόντικας και Φρέιτας, οι οποίοι θα συζητήσουν για τα μεταγραφικά και θα θέσουν προτεραιότητες.

Στην κορυφή της λίστας του Πορτογάλου τεχνικού διευθυντή βρίσκεται το όνομα του Μουσά Μααζού για τη θέση του επιθετικού. Η περίπτωση του 22χρονου παίκτη θα συζητηθεί στη σύσκεψη, όπως επίσης και άλλων παικτών που έχουν εντοπίσει οι «πράσινοι».

Επιθυμία του κ. Νιόπλια είναι να έρθει ένας επιθετικός που θα μπορεί να παίξει και στα άκρα, όπως είναι οι Μόουτσε, Νέμεθ, Οντεμβίγκι και κοστίζουν αρκετά. Όσον αφορά την απόκτηση ενός χαφ και το ενδεχόμενο έρθει ένας στόπερ, όλες οι περιπτώσεις θα συζητηθούν στη σύσκεψη και θα παρθούν αποφάσεις.

Η επιστροφή του «τριφυλλιού»

Στις 13:00 αναμένεται να αφιχθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η αποστολή του Παναθηναϊκού, έπειτα από οχτώ ημέρες στον Καναδά και τις ΗΠΑ. Σήμερα το απόγευμα οι παίκτες θα έχουν ρεπό και το επόμενο φιλικό του «τριφυλλιού» είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Πέμπτη (21:00) κόντρα στον Ατρόμητο.

Σε αυτό το παιχνίδι ο Νιόπλιας δεν μπορεί να υπολογίζει τους διεθνείς. Συγκεκριμένα, θα λείπουν οι Κατσουράνης, Τζόρβας, Καραγκούνης, Νίνης, Σπυρόπουλος, Μαρίνος, Βύντρα, Σιμάο και οι Ιωαννίδης, Δημούτσος, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με την Ελπίδων.

Πηγή: sport-fm