Όνομα δεν διέρρευσε. Λεπτομέρειες για το ενδιαφέρον του Άραβα επενδυτή, επίσης, δεν έγιναν γνωστές. Ωστόσο από τη σημερινή συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ βγήκε κάτι. Ο Σταύρος Αδαμίδης αποκάλυψε ότι αύριο θα ταξιδέψει για το Ντουμπάι για να έχει επαφές με δύο νέους υποψήφιους επενδυτές, οι οποίοι δεν έχουν σχέση με την υπόθεση Βλάχου, ενώ προέκυψε ενδιαφέρον και από Έλληνα επενδυτή που εκπροσωπείται από το Νίκο Στράτο.

Οι μέτοχοι ζήτησαν από τον Αδαμίδη να αποκαλύψει κάτι, έστω την εθνικότητα του εντολέα του Γιάννη Βλάχου, αλλά ο πρόεδρος της ΠΑΕ αρνήθηκε επικαλούμενος την ρήτρα εμπιστευτικότητας.

Έφερε πρόταση ο Στράτος

Στην προηγούμενη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης τον περίμεναν, τελικά, στην σημερινή εμφανίστηκε. Ο Νίκος Στράτος, σε αυτή την συνεδρίαση έδωσε το “παρών” και ενημέρωσε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα φέρει πρόταση για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ από Έλληνα επενδυτή. Πρόκεται για μια εξέλιξη, την οποία περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας και αφορά για μια προσπάθεια που κάνουν παράγοντες που έχουν ασχοληθεί με την ομάδα στο παρελθόν.

Η τιμή της μετοχής!

Στο 1,2 ευρώ (από τα 6,4 ευρώ) ορίστηκε η τιμή της μετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που θα γίνει… Αυτό σημαίνει πως κάποιος μπορεί με 10 εκατ. ευρώ να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ

Πηγή:
sport-fm.gr