Θέμα ωρών φαίνεται ότι είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ομάρ Ελ Καντουρί για τον ΠΑΟΚ, καθώς μέσα στην ημέρα αναμένεται στην Ελλάδα για να προχωρήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τον δανεισμό του από την Έμπολι.

Όπως αναφέρει το «Tuttomercatoweb», ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός θα γίνει άμεσα κάτοικος Θεσσαλονίκης, με την οψιόν αγοράς του παίκτη του παίκτη στον «δικέφαλο» του Βορρά να ανέρχεται στα 1,5 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, δηλώσεις για την επικείμενη μεταγραφή του Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ πραγματοποίησε και ο γενικός διευθυντής της Έμπολι, Αντρέα Μπούτι, που ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι η μεταγραφή είναι στο τελικό της στάδιο.

«Δεν μπορώ να αποκαλύψω δημόσια λεπτομέρειες της διαπραγμάτευσης. Μπορώ μόνο να σας πω ότι μιλάμε με τον ΠΑΟΚ, είμαστε θετικοί σ’ αυτήν τη μεταγραφή, χρειάζεται όμως λίγη υπομονή. Αυτό λέω πάντα σ’ αυτές τις περιπτώσεις. Ο Ελ Καντουρί δούλεψε καλά μαζί μας στο διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα. Είναι λογικό, όμως, να έχει τη φιλοδοξία να πάει σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ», τόνισε στη Metrosport ο Ιταλός ποδοσφαιρικός παράγοντας.