Ξένο σώμα μοιάζει να είναι ο Νέρι Καστίγιο για τον Άρη. Η απαράδεκτη κίνηση του Μεξικανού μεσοεπιθετικού να πάει στα αποδυτήρια του «Κλεάνθης Βικελίδης», χωρίς να ζητήσει άδεια από τον Μίχαλ Πρόμπιερζ, φαίνεται ότι βάζει τέλος στη θητεία του στην ομάδα.

Ο 27χρονος παίκτης πήγε κανονικά χθες στις εγκαταστάσεις των «κίτρινων» για την προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση, αλλά ο Πολωνός τεχνικός δεν του επέτρεψε να προπονηθεί. Μάλιστα, τον παρέπεμψε στη διοίκηση, η οποία τον έχει καλέσει σε απολογία. «Μην ξεντύνεσαι. Δεν θα προπονηθείς με την υπόλοιπη ομάδα. Φύγε και θα μιλήσεις με τη διοίκηση», ήταν τα λόγια του 39χρονου προπονητή, ο οποίος φαίνεται ότι δεν πρόκειται να τον δεχθεί πίσω στην ομάδα.

Εν τω μεταξύ, ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Αγαπητός Αμπελάς, παρέδωσε στον Καστίγιο το έγγραφο της κλήσης του σε απολογία από τη διοίκηση. Η συνάντηση του Μεξικανού με τη διοίκηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, ώστε να έχει περάσει ο κρίσιμος αγώνας με τον Πανθρακικό για την 4η φάση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ.

Η διοίκηση περιμένει ο Καστίγιο να απαντήσει για ποιον λόγο αντιδράει έτσι, αν και εκείνη από την πλευρά της έχει έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να του ικανοποιήσει τις επιθυμίες και έβαλε πλάτη στις πρώτες αποδοκιμασίες που υπήρξαν εις βάρος του πριν από λίγο καιρό. Πλέον, οι διοικούντες την ΠΑΕ καλούνται πλέον να βρουν την πιο αναίμακτη λύση για τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Πηγή: sportfm.gr