Περίπου μιάμιση ώρα διήρκεσε η συνάντηση που αφορά στα κρίσιμα θέματα της ΑΕΚ μεταξύ του Ντούσαν Μπάγεβιτς και του Σταύρου Αδαμίδη στα γραφεία της «Ένωσης» και με την ταυτόχρονη παρουσία των Άρναρ Γκρέταρσον και Βασίλη Δημητριάδη.

Την μελλοντική… πλεύση της ομάδας σχεδίασαν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΑΕΚ, οι οποίοι βρέθηκαν στα γραφεία του συλλόγου, ώστε να συζητήσουν για τα επίμαχα θέματα που αφορούν τον «Δικέφαλο Αετό». Και φυσικά, δεν είναι άλλα από τις μεταγραφικές κινήσεις και τις πωλήσεις ορισμένων παικτών που θα φέρουν «ζεστό» χρήμα στα ταμεία των «κιτρινόμαυρων».

Συγκεκριμένα στα γραφεία της ομάδας έδωσαν το «παρών» οι Σταύρος Αδαμίδης, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Άρναρ Γκρέταρσον και Βασίλης Δημητριάδης. Η συζήτηση των τεσσάρων ανδρών διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα και τέθηκαν επί τάπητος όλα τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Σταύρο Αδαμίδη να ενημερώνει τον προπονητή Ντούσαν Μπάγεβιτς για τα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν στον σύλλογο.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός φέρεται να ζήτησε να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό οι μεταγραφές που έχει ζητήσει, παρότι αναγνωρίζει ότι όσο εκκρεμούν οι πωλήσεις των Τζεμπούρ, Σκόκο και ενδεχομένως κι άλλου ποδοσφαιριστή, αυτό δεν είναι εύκολο.

Πηγή: gazetta.gr