Στην τελική ευθεία μπαίνει η επιστροφή του Ρόμπερτ Μακ στον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» του Βορρά προχώρησε τις συζητήσεις με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για την επιστροφή του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού με τη μορφή δανεισμού και σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Τα δημοσιεύματα από τη Ρωσία κάνουν λόγο για δανεισμό ενός έτους, πως ο Μακ είναι πολύ «ψημένος» για να ξαναφορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα και ότι το μόνο που απομένει είναι η τελική διαπραγμάτευση της ελληνικής ομάδας με τον παίκτη για τις αποδοχές του. Από τον ΠΑΟΚ, πάντως, ρίχνουν τους τόνους, αλλά δεν διαψεύδουν ότι το ενδιαφέρον είναι έντονο.

Σε… αναμμένα κάρβουνα ο Μίχελ

Πάντως, στον ΠΑΟΚ δεν ασχολούνται μόνο με την περίπτωση του Μακ, καθώς η εκκρεμότητα για τη θέση του τερματοφύλακα δεν έχει κλείσει ακόμη. Νο 1 στόχος εξακολουθεί να είναι ο Γκιγιέρμο Οτσόα, οι Θεσσαλονικείς φέρεται να έχουν ανεβάσει την προσφορά τους στο 1 εκατ. ευρώ ετησίως, αλλά όσο δεν υπάρχουν οριστικές εξελίξεις, θα υπάρχει και αγωνία. Άλλωστε, η ημέρα που η ομάδα θα αναχωρήσει για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της πλησιάζει. Δεύτερος στη σχετική λίστα είναι ο Ροντρίγκο Ρέι, όμως ο Λούμπος Μίχελ φέρεται να εξετάζει και άλλες λύσεις για τη θέση του τερματοφύλακα.

Πάντως, ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής «καίγεται» να τελειώσει αυτή η υπόθεση, όπως και να συνεχιστεί με γοργούς ρυθμούς η στελέχωση του ρόστερ. Αν αναλογιστεί κανείς και τον επιπλέον χρόνο που χρειάζεται ο Αλεξάντερ Στανόγιεβιτς για να βρει τα πατήματά του, ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά.