Την πίστη ότι ο Ολυμπιακός θα στεφθεί και πάλι πρωταθλητής στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν, παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκεται τώρα στην κορυφή της βαθμολογίας εξέφρασε ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» δήλωσε ότι το μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ της ομάδας θα αποτελέσει σημαντικό στοιχείο για την ανατροπή της κατάστασης της βαθμολογίας.

«Η δουλειά συνεχίζεται και νομίζω ότι από την αρχή της σεζόν μέχρι τώρα η ομάδα ανεβαίνει συνεχώς επίπεδο. Μην ξεχνάμε ότι μέχρι στιγμής είχαμε ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα», τόνισε αρχικά στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» και συνέχισε αναφερόμενος στη διακοπή του πρωταθλήματος:

«Είναι πολύ ευεργετικό ότι δεν θα έχουμε την πίεση των ομίλων του Champions League. Το θέμα είναι ότι υπάρχει και ένα διάλειμμα για να ξεκουραστούμε όλοι οι παίκτες, αλλά και να επιστρέψουν 100% έτοιμοι οι τραυματίες. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη και χρειαζόμαστε όλοι».

Ο Βασίλης Τοροσίδης αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ. «Δεν θα πω το πόση στεναχώρια μας έμεινε από τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός από την συνέχεια του Champions League. Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του. Με πείσμα ξεκινήσαμε το Champions League και έτσι θα συνεχίσουμε και στο Europa League», είπε και στη συνέχεια σχολίασε για το ματς με την Κέρκυρα:

«Είδαμε στον αγώνα που παίξαμε πως χρησιμοποιήθηκαν 7-8 ποδοσφαιριστές που δεν θεωρούνται βασικοί και πόσο βοήθησαν. Η ομάδα έχει μεγάλο ρόστερ και μετράει το κλίμα. Νομίζω ότι στο τέλος αυτά θα μας δώσουν το πρωτάθλημα. Είναι νωρίς να μιλάμε για αυτό».

Τέλος, δήλωσε για το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του: «Έχω ακόμη ενάμιση χρόνο συμβόλαιο και δεν έχει γίνει κουβέντα για κάτι περεταίρω. Βλέποντας και κάνοντας. Έχουμε χρόνο για αυτό».

Πηγή: sport-fm.gr