Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις ο Παναθηναϊκός έκανε μεγάλο βήμα για την ανέγερση του γηπέδου στον Βοτανικό, με τον Ερασιτέχνη να τονίζει σε ανακοίνωση του ότι «το όνειρο είναι πιο κοντά από ποτέ».

Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές στο θέμα της κατασκευής του «πράσινου» παλατιού στον Βοτανικό είχαν εκφραστεί αισιόδοξα για το μέλλον του έργο μετά και τις εγγυήσεις που πήρε η ΠΑΕ από τον δήμο και τον Μπάμπη Βωβό και απέμεινε η επίσημο τοποθέτηση του Ερασιτέχνη. Ο Ερασιτέχνης το απόγευμα της Πέμπτης ξεκαθάρισε με ανακοίνωση της ότι το όνειρο πλέον είναι πιο κοντά και ξεκαθάρισε ότι θα κάνει μέχρι τέλους ότι περνάει από το χέρι της για να την υλοποίηση του γηπέδου που ονειρεύεται κάθε οπαδός του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον Αντιπρόεδρο της Κυβερνήσεως κ. Θ. Πάγκαλο και με την συμμετοχή της Υπουργού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής κ. Τ. Μπιρμπίλη και των εμπλεκομένων με την διπλή ανάπλαση Αλεξάνδρας – Βοτανικού φορέων (από πλευράς Παναθηναϊκού Α.Ο. συμμετείχε ο Πρόεδρος κ. Μ. Κίτσιος), τέθηκαν οι βάσεις για την απεμπλοκή του τόσο σημαντικού για την Παναθηναϊκή οικογένεια έργου.

Με την επιστολή του Δημάρχου Αθηναίων κ. Ν. Κακλαμάνη, με την οποία μας κοινοποιούνται οι δεσμεύσεις που αφορούν στις νέες εγκαταστάσεις του Συλλόγου μας, θεωρούμε ότι αντιμετωπίζονται θετικά τα δίκαια αιτήματα του Συλλόγου μας.

Πιστεύουμε πλέον, ότι το όνειρο των εκατομμυρίων Παναθηναϊκών βρίσκεται πιο κοντά στην υλοποίηση του από ποτέ. Έτσι ο Παναθηναϊκός Α.Ο. θα αποκτήσει σύγχρονες εγκαταστάσεις 7.500 τ.μ. στον Βοτανικό για όλα τα τμηματά του και η ιστορική Λεωφόρος θα γίνει «πράσινο» μόλις αρχίσουν να λειτουργούν τα τμήματα της μάνας του λόχου στις νέες εγκαταστάσεις.

Το Δ.Σ. του Παναθηναϊκού Α.Ο, όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα, παρά τις αντίξοες συνθήκες και προβλήματα, θα συνεχίσει να συμβάλει πάντα θετικά στην όσο το δυνατόν ταχύτερη υλοποίηση του ονείρου κάθε Παναθηναϊκού».

Πηγή; gazzetta.gr