Από τους τρεις τραυματισμούς που μέτρησε η «Ένωση» την Τετάρτη, μόνο εκείνος του Καφέ επιβεβαιώθηκε πώς είναι άξιος ανησυχίας.

Η θλάση του εκ των αρχηγών θα του στοιχίσει τη συμμετοχή (τουλάχιστον) στο ματς του Αγρινίου, ωστόσο τα προβλήματα των Μάκου και Λεονάρντο δε μοιάζουν ικανά να τους κρατήσουν εκτός απ’ αυτό.

Το τριπλό… χτύπημα της ατυχίας που δέχθηκε, λοιπόν, ο Κωστένογλου στο ματς με τον Λεβαδειακό (και τον ανάγκασε σε ισάριθμες αναγκαστικές αλλαγές) δεν θα αποδειχθεί τόσο οδυνηρό όσο ανησύχησαν αρχικά στην ΑΕΚ.

Κι αυτό διότι η θλάση του Καφέ στον δεξιό δικέφαλο θα τον κρατήσει σίγουρα για κάποιες μέρες εκτός δράσης (ο απεικονιστικός έλεγχος της Παρασκευής θα δείξει πόσες), ωστόσο τα προβλήματα που αποκόμισαν οι Μάκος (σύσπαση αριστερού τετρακεφάλου) και Λεονάρντο (κάκωση στη μέση) δεν μοιάζουν το ίδιο σοβαρά.

Οι δυο παίκτες, λοιπόν, ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα αποθεραπείας που έκαναν την Πέμπτη όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Λεβαδειακό κι έτσι δεν τίθεται σε κίνδυνο η συμμετοχή τους σ’ αυτό του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό.

Εκεί όπου ο Νίκος Κωστένογλου δεν αναμένεται να έχει άλλες απουσίες (και ο Σάββας Γκέντσογλου έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς) και αναμένεται να φανεί στην προπόνηση της Παρασκευής (11:00) κατά πόσο θα προχωρήσει σε αλλαγές για να φρεσκάρει την ενδεκάδα.

Πηγή: sportfm.gr