Σοβαρό κίνδυνο να του αφαιρεθούν 3 βαθμοί αντιμετωπίζει ο Ηρακλής, καθώς δεν διευθέτησε την οφειλή που είχε προς τον Μιχάλη Μπουκουβάλα. Έτσι, όπως ανακοίνωσε η Super League, ο «γηραιός» πρέπει να εξοφλήσει τον νυν ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη (12/04), προκειμένου να του επιστραφούν οι βαθμοί και οι προσπάθειες που κάνει στον αγωνιστικό χώρο για την παραμονή του να μην δυσκολεύσουν για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Η ανακοίνωση της Λίγκας αναφέρει: «Σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 31/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής και στη Super League την Τετάρτη 29/03/2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία των τριών (3) εργασίμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπουκουβάλα, από την ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας & Μεταγραφών της ΕΠΟ (Άρθρο 24 παρ. 5), αν η ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι και τη Μ. Τετάρτη 12/04/2017, οι εν λόγω τρεις (3) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής με νεότερη απόφαση της Super League.

Σημειώνεται επίσης πως οι αγώνες της ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής ορίζονται κανονικά».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.