Μονόδρομος είναι η νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπιλμπάο, σύμφωνα με τον Κώστα Παπανικολάου.Ο φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» είπε πως η ομάδα του, εκτός από το ροζ φύλλο, θα πρέπει να καλύψει τη διαφορά της ήττας την πρεμιέρα, ενώ από την πλευρά του ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης τόνισε πως θέλουν ιδιαίτερη προσοχή οι Μπάνιτς και Φίσερ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Παπανικολάου:

«Έχουμε αλλάξει την εικόνα μας από το πρώτο ματς στην Ισπανία. Θέλουμε να παίξουμε δυνατά και να μην αφήσουμε καμία φάση να πάει χαμένη ώστε να πάρουμε τη νίκη που τόσο χρειαζόμαστε. Για μας είναι κίνητρο να παίξουμε με την Μπιλμπάο πολύ καλύτερα από όσο παίξαμε με τον Παναθηναϊκό. Πρώτος μας στόχος είναι η νίκη και μόνο αυτή, θα είναι λάθος να μπούμε στο ματς και να σκεφτόμαστε πως θα καλύψουμε τη διαφορά των 15 πόντων. Ξεκινάμε να κάνουμε τη δουλειά μας για να κερδίσουμε, αν έρθει και η διαφορά τότε θα είναι πολύ καλά».

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώριο ήττας και θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ συγκεντρωμένοι για να νικήσουμε. Το παιχνίδι είναι κρίσιμο και για τις δύο ομάδες, ο όμιλος είναι μπερδεμένος και υπάρχει ένας ακόμη γύρος. Η Μπιλμπάο προσπαθεί να τρέξει στο γήπεδο και έχει παίκτες που μπορούν να βάλουν τη μπάλα στο καλάθι με αρκετούς τρόπους. Πρέπει να τους χαλάσουμε τα σχέδια. Ο Μπάνιτς και ο Φίσερ είναι πολύ γρήγοροι, καλοί παίκτες και οι δύο».

Πηγή: sportfm.gr