Εξασθένησαν οι πόνοι που ένιωθε στους κοιλιακούς χθες το βράδυ, μετά το τέλος του φιλικού με την Ρουμανία, σύμφωνα με όσα είπε ο Στέφανος Καπίνο στο ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού. Ο νεαρός τερματοφύλακας επικοινώνησε με τους γιατρούς της ομάδας και τους μετέφερε πως αισθάνεται καλύτερα. Παρά το γεγονός αυτό, ο 17χρονος θα πρέπει να εξεταστεί για να διαπιστωθεί η κατάσταση του.

Ο Καπίνο έφτασε αργά στην Ελλάδα μαζί με την αποστολή της Εθνικής και δεν πήγε στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας. Όμως, ο διεθνής πλέον γκολκίπερ, ειδοποίησε τους ειδικούς πως οι πόνοι δεν είναι τόσο ισχυροί όσο την πρώτη μέρα. Σίγουρα, θα υποβληθεί σε εξετάσεις αφού η αρχή του Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι να χρησιμοποιεί παίκτες που είναι 100% έτοιμοι και πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ντέρμπι. Μη ξεχνάμε πως και ο Κοτσόλης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και σήμερα στην πρωινή προπόνηση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα όπως και οι Τοτσέ, Ρούντολφ και Χριστοδουλόπουλος.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» προπονήθηκαν κανονικά και έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου σε τρία γκρούπ εναλλάξ και δίτερμα με έμφαση στην τακτική.

Τέλος, στην διάθεση του Φερέιρα τέθηκε και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο οποίος επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων καθώς χθες είχε ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα. Σήμερα γυμνάστηκε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και δήλωσε παρών για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Πηγή: sportfm.gr