Μετά την αγωνιστική κρίση, ο Άρης αναμένεται να περάσει και οικονομική. Η αρνητική αγωνιστική εικόνα της ομάδας έχει επηρεάσει τον κόσμο της ομάδας που δεν πηγαίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και οι άνθρωποι της διοίκησης άλλα περίμεναν και άλλα βλέπουν στα ταμεία. Η μείωση των εισπράξεων από τα εισιτήρια έχει φτάσει περίπου το 50% και τα πράγματα δυσκολεύουν.

Από τα επτά ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής ο Άρης, τα τέσσερα είναι εντός έδρας και μάλιστα με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, που παραδοσιακά συγκεντρώνουν αρκετούς φίλους των «κιτρίνων». Τα νούμερα όμως απογοήτευσαν τους ανθρώπους της διοίκησης αφού άλλες εισπράξεις περίμεναν και άλλες είδαν τελικά. Τα χρήματα που έχουν πάει ατόφια στα «κίτρινα» ταμεία για τέσσερα ματς που έχει δώσει ο Άρης στο γήπεδο του, μόλις και μετά βίας φτάνουν τις 200.000 ευρώ ενώ στην ΠΑΕ περίμεναν τουλάχιστον τα διπλάσια.

Αυτό που ελπίζουν όλοι είναι να αλλάξει εικόνα η ομάδα, να αρχίζει να παίρνει αποτελέσματα και να «ζεστάνει» τον κόσμο της. Το «μενού» περιλαμβάνει δύο εκτός έδρας ματς με ΟΦΗ και Πανιώνιο και αμέσως μετά φιλοξενεί στην Θεσσαλονίκη τον Παναθηναϊκό. Οπότε από τα χέρια, ή μάλλον από τα πόδια, των παικτών εξαρτάται αν θα δουν γεμάτο το «Κλ. Βικελίδης» και παράλληλα να γεμίσουν και τα ταμεία της ΠΑΕ Άρης.

Πηγή: sportfm.gr