Ο μεγάλος βραζιλιάνος επιθετικός, Ζούλιο Μπαπτίστα, βετεράνος πλέον, μίλησε για τα ματς και τα γκολ που καθόρισαν την μεγάλη καριέρα του. Δείτε τι έχει να μπει και θαυμάστε κάποια από τα υπέροχα τέρματα που πέτυχε Σεβίλλη – Οσασούνα 1-0 | 23 Μαΐου 2004, La Liga «Πέτυχα πολλά γκολ στην πρώτη μου σεζόν στην Σεβίλλη, όμως το πιο σημαντικό ήταν κόντρα στην Οσασούνα, σε ένα ματς το οποίο είχε τρεις κόκκινες κάρτες. Η νίκη εξασφάλισε στην ομάδα θέση στο Κύπελλο UEFA για πρώτη φορά ύστερα από εννιά χρόνια. Στο δεύτερο μέρος, ο Ντάνι Αλβες έκανε την πάσα, η μπάλα έφτασε στα πόδια μου και σκόραρα».

Λίβερπουλ – Αρσεναλ 3-6 | 9 Ιανουαρίου 2007, League Cup «Τι τρελό παιχνίδι ήταν αυτό! Εβαλα τέσσερα γκολ και έχασα πέναλτι! Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική και στο τέλος οι οπαδοί της Λίβερπουλ με χειροκρότησαν αν και είχα βοηθήσει στο να χάσει η ομάδα τους. Αυτό είναι που αγαπώ στο αγγλικό ποδόσφαιρο, ακόμα έχω αυτή την εικόνα στο μυαλό μου».

Βραζιλία – Αργεντινή 3-0 | 15 Ιουλίου 2007, τελικός Copa America «Το ματς που θυμάμαι πιο έντονα απ’ όλα έγινε τρία χρόνια νωρίτερα στον τελικό του Copa America με την Αργεντινή. Δεν έπαιξα. Η Αργεντινή ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1 στις καθυστερήσεις αλλά ο Αντριάνο ισοφάρισε και νικήσαμε στα πέναλτι. Στον τελικό του 2007 έπαιξα, πέτυχα το πρώτο γκολ και κατέκτησα τον δεύτερο τίτλο μου με την Βραζιλία. Είχαν εξαιρετική ομάδα με τους Μέσι, Τέβες, Βερόν, ενώ σε εμάς έλειπαν σημαντικοί παίκτες. Είχαμε σοκάρει τον κόσμο με αυτή τη νίκη».

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1 | 3 Δεκεμβρίου 2007, La Liga «Το πιο σημαντικό γκολ που πέτυχα με την Ρεάλ ήταν αυτό που μας έδωσε τη νίκη στο Camp Nou. Ηταν ένα όμορφο γκολ. Πολλοί θεωρούσαν ότι η Μπαρτσελόνα ήταν η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είχαν τον Ροναλντίνιο στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Κανένας δεν μας έδινε πιθανότητες αλλά τους νικήσαμε και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Ηταν μια τεράστια επιτυχία».

Πηγή: gazzetta.gr