Με μοναδικό απόντα τον Ντάριους Λαβρίνοβιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, θα αντιμετωπίσει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ για την τέταρτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας 921:45). Η αποστολή των πρωταθλητών Ρωσίας αναχώρησε για την Αθήνα με 14 παίκτες και πίστη για το 4/4 στον δεύτερο όμιλο.

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ, Γιόνας Καζλάουσκας, δήλωσε: «Τα τελευταία δέκα χρόνια ο Παναθηναϊκός είναι πιθανότατα ο βασικός αντίπαλος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Ευρωλίγκα. Η δύναμη του Παναθηναϊκού βρίσκεται στη σταθερότητά του. Ο σύλλογος έχει ένα σταθερό μπάτζετ που του δίνει τη δυνατότητα να κρατά στον πάγκο του έναν σπουδαίο προπονητή, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έναν βασικό κορμό παικτών που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στο παρκέ για να πετύχουν και πάνω-κάτω το ίδιο αγωνιστικό σύστημα. Ανυπομονούμε για τον αγώνα αυτό, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλός μας και θα δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε. Είμαι σίγουρος πως θα είναι ένας ενδιαφέρων αγώνας».

Οι παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση του Λιθουανού προπονητή είναι οι: Μίλος Τεόντοσιτς, Ραμούνας Σισκάουσκας, Σάμι Μεχία, Νέναντ Κρστιτς, Εβγκένι Βορόνοφ, Αντρέι Βορόντσεβιτς, Αλεξέι Σβεντ, Αλεξάντρ Κάουν, Ντμίτρι Σοκόλοφ, Βίκτορ Χριάπα, Άντον Πονκρασόφ, Νικίτα Κουρμπάνοφ, Τζαμόντ Γκόρντον, Αντρέι Κιριλένκο.

Πηγή: sportfm.gr