Το εγκώμιο του Σεμπάστιαν Λέτο έπλεξε ο Στράτος Αποστολάκης, σε πρόσφατη συνέντευξή του. Ο παλαίμαχος αμυντικός τόνισε πως ο Αργεντινός αποτελεί μεγάλη και θετική έκπληξη, ενώ είναι ένας από τους «2-3 ποδοσφαιριστές που ανεβάζουν επίπεδο τον Παναθηναϊκό».

Οι δηλώσεις του Αποστολάκη:

Για την καλή εικόνα των «πρασίνων»:

«Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει μία πάρα πολύ θετική εικόνα. Έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο. Παρουσιάζει κάποια στοιχεία που δεν τα είχε τα προηγούμενα χρόνια, όπως αποτελεσματικότητα, θέαμα και ταχύτητα. Το ζητούμενο είναι δείξει την ίδια εικόνα και σε ένα μεγάλο ματς όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ».

Για τους ποδοσφαιριστές που κάνουν την διαφορά:

«Είναι 2-3 παιδιά που έχουν πάρει την ομάδα στις πλάτες τους. Της προσθέτουν σύγχρονα στοιχεία, έχουν ποιότητα στο παιχνίδι τους. όπως είναι ο Λέτο και ο Κουίνσι. Δεν ξέρω κατά πόσο αυτοί οι παίκτες θα παραμείνουν σε καλή φόρμα. Ο Λέτο είναι η πολύ μεγάλη και θετική έκπληξη, αλλά και ο Κουίνσι μαζί με τον Ζέκα έχουν δείξει ότι μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Δεν ξέρω όμως αν θα αναπληρωθεί το κενό τους σε περίπτωση που κάποιοι από αυτούς τραυματιστούν».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιες άλλες ομάδες εκτός του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού:

«Τα προβλήματα του καλοκαιριού και όσα έγιναν επηρέασαν όλες τις ομάδες στο σχεδιασμό τους και στον προγραμματισμό τους. Από το πρωτάθλημα έχουν ξεχωρίσει πολύ ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός και ακολουθεί ο ΠΑΟΚ. Χωρίς να θέλω να θίξω καμία ομάδα νομίζω ότι όλες οι υπόλοιπες θα παίξουν ένα δικό τους πρωτάθλημα».

Για τα διοικητικά του «τριφυλλιού»:

«Το σημαντικό είναι πως όλα είναι τακτοποιημένα, όλοι πληρώνονται στο αγωνιστικό τμήμα, κι αυτό συμβαίνει επειδή όλα προς το παρόν είναι υπό τη σκέπη του Βαρδινογιάννη. Το μεγάλο πρόβλημα θα ήταν να μην υπήρχε η οικονομική αποκατάσταση. Δεν μπορεί να ξέρει κανείς, εκτός από τον Βαρδινογιάννη ή τον Πρίγκιπα, το τι θα γίνει στο μέλλον».

Πηγή: sportfm.gr