Εκεί που ο Φερέιρα έβλεπε και περίμενε τους ποδοσφαιριστές του να επιστρέφουν έναν-έναν, μια ίωση του χαλάει και πάλι τα σχέδια.

Ο Καραγκούνης αρρώστησε και είναι το δεύτερο θύμα του… καιρού, αφού και ο Πετρόπουλος απουσιάζει για τον ίδιο ακριβώς λόγο εδώ και πέντε μέρες.

Και αλήθεια είναι πως ο Πορτογάλος τεχνικός, θέλει όσο το δυνατόν περισσότερους ετοιμοπόλεμους για τα τρία ντέρμπι που έρχονται, βλέποντας τις ιώσεις που απειλούν την Παιανία ως τον μεγαλύτερο του εχθρό!

Ειδικά τώρα που η ομάδα έχει αρχίσει και αποδίδει όπως θέλει ο προπονητής της. Ο οποίος, από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη είδε μεν τους Τοτσέ, Σεϊταρίδη να επιστρέφουν, τον Μπουμσόνγκ να ξεπερνάει τον σφίξιμο στον δικέφαλο και υπολογίζει και στον Βιτόλο που έλειπε λόγω καρτών, αλλά δεν μπορεί να μην φοβάται τα… σημάδια του καιρού. Που μετά τον Πετρόπουλο, αφήνουν εκτός και τον Καραγκούνη.

Και όπως όλα δείχνουν, ούτε ο Βύντρα προλαβαίνει το παιχνίδι στην Τούμπα, αφού κι αυτός προπονήθηκε ατομικά μαζί με τους Χριστοδουλόπουλο και Κοτσόλη που είναι σίγουρα εκτός. Ο Ρούντολφ που έκανε θεραπεία φυσικά και δεν υπολογίζεται όπως και ο Νίνης που έχει να διανύσει ακόμη δύο μήνες μέχρι να επιστρέψει.

Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που προπονήθηκαν την Τετάρτη στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας περιλάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, δίτερμα σε τρία γκρουπ εναλλάξ και ελεύθερο δίτερμα.

Πηγή: sportfm.gr