Την ώρα που εντός της ημέρας αναμένεται μέσω e-mail το γνήσιο της υπογραφής του πρίγκιπα Αλ Σαούντ, φαίνεται πως ο τελευταίος δεν… παίζει μόνος για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Κι αυτό γιατί η «Arboris Capital» επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο και μάλιστα με τις ευχές των βασικών μετόχων του συλλόγου. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας, έχει λάβει την έγκριση του Γιάννη Βαρδινογιάννη, του Ανδρέα Βγενόπουλου και του Νικόλα Πατέρα για να δοθεί η εντολή στην εταιρεία-μάνατζερ να αναζητήσει επενδυτή, ο οποίος θα καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση. Θετική απάντηση αναμένεται να λάβει ο πρόεδρος της ΠΑΕ και από τους Πολέμη, Ζολώτα, Δάβαρη και οι μόνοι που πιθανώς εκφράσουν αντιρρήσεις είναι οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι. Μετά τη γενική συνέλευση των μετόχων τη Δευτέρα, το θέμα πιθανότατα θα προχωρήσει στο ΔΣ της Τετάρτης, όπου και αναμένεται να δοθεί στην Arboris Capital η άδεια να φέρει πρόταση.

Όλα αυτά, την ώρα που ο Βλάσης Τσάκας διαβεβαιώνει πως σήμερα θα παρουσιάσει σε… ηλεκτρονική μορφή το γνήσιο της υπογραφής του πρίγκιπα και θα ανοίξει ο δρόμος για τις τελικές συζητήσεις με την πλευρά Βαρδινογιάννη. Πρόθεση του Αλ Σαούντ είναι μέχρι την Πέμπτη να υπογραφεί το μνημόνιο συνεργασίας, ώστε να έρθει στην Αθήνα μία μέρα μετά και να παρακολουθήσουν από κοντά το ματς με τον Εργοτέλη το επόμενο Σάββατο.

Πηγή: sport-fm.gr