Ηθικά δικαιωμένος αισθάνεται ο Νίκος Μαχλάς, μετά την απόρριψη των εφέσεων που άσκησε ο Ανδρέας Φάκος από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Ακόμη, ο πρόεδρος των Κρητικών αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, αλλά και στο δύσκολο πρόγραμμα του ακολουθεί στο πρωτάθλημα.

Για τη δικαίωση της ομάδας, είπε: «Είναι μία ηθική και αναμενόμενη δικαίωση. Δεν είχαμε καμία σχέση με την υπόθεση. Κανένα πρόσωπο και κανένας παίκτης της ομάδας δεν είχε εμπλακεί σε αυτό που μας κατηγορούσαν. Δικαιωθήκαμε εις διπλούν και αυτό τα λέει όλα».

Για τους στόχους του ΟΦΗ στη συνέχεια, τόνισε: «Όλο αυτό δεν έχει σχέση με τους στόχους της ομάδας. Οι στόχοι παραμένουν ίδιοι. Θέλουμε να παίζουμε καλή μπάλα και να εξασφαλίσουμε άνετα την παραμονή μας στη Σούπερ Λίγκα. Ακόμη, ένας από τους στόχους μας είναι να υπάρξει οικονομική εξυγίανση, καθώς σε αυτό τον τομέα έχουμε αρκετά προβλήματα».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που έχουν οι Κρητικοί τις επόμενες αγωνιστικές (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός), δήλωσε: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και συγκεντρωνόμαστε σε αυτό. Πρέπει να παίζουμε καλά και να παίρνουμε το καλύτερο που μπορούμε σε αυτά τα παιχνίδια. Παίζουμε με τον ίδιο ζήλο και το ίδιο πάθος».

Πηγή: sportfm.gr