Έχουν συμπληρωθεί είκοσι χρόνια από την ημέρα που ο Χρήστος Πανόπουλος, (10 Οκτωβρίου 1991) ιδιοκτήτης της ΒΙΑΜΑΡ, αποφάσισε να προχωρήσει στην αγορά της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ξάνθης, η οποία μετονομάστηκε σε SKODA Ξάνθη.

Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα έκανε πολλά βήματα μπροστά και δημιούργησε ένα σταθερό σύνολο, το οποίο λειτούργησε σε ευρωπαϊκά πρότυπα και πρωταγωνιστεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σε ότι αφορά τον αγωνιστικό τομέα οι ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος έχει τα γενέθλια του, ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη δύσκολη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Μετά την ομιλία του Έλληνα τεχνικού, οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το πρόγραμμα εκγύμνασης.

Ο Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι επέστρεψε από τις υποχρεώσεις της εθνικής Ελπίδων των Σκοπίων έχοντας αγωνιστεί την Παρασκευή σαν αλλαγή στο παιχνίδι με την ομάδα της Σερβίας στο τελικό 1-1.

Οι Πέτρος Μάνταλος, Γιούρι Λοντίγκιν και Παναγιώτης Βλαχοδήμος ακόμα δεν έχουν επιστρέψει αφού την Τρίτη αγωνίζονται με την Εθνική Ελπίδων απέναντι στη Λευκορωσία.

Πηγή:  Xanthipress