Έτοιμος να αναλάβει ρόλο ηγέτη στον Άρη δήλωσε ο Ντομινίκ Τζέιμς. Κατά την άφιξη του στην Ελλάδα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κίτρινων» εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη μετακίνηση του στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους φιλάθλους της ομάδας. Όσο για το ματς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη; Ο Αμερικανός γκαρντ υποσχέθηκε να δώσει στον καλύτερο του εαυτό.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Άρη. Πέρσι είχα έρθει στη Θεσσαλονίκη ως αντίπαλος, ως παίκτης της Ακαντέμικ Σόφιας, και θυμάμαι πολύ καλά τους φανατικούς οπαδούς της ομάδας. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι ύστερα από ένα χρόνο θα έπαιζα γι’ αυτόν τον κόσμο. Είναι κάτι που με κάνει πολύ χαρούμενο», είπε ο Τζέιμς και πρόσθεσε:

«Δεν έχω πρόβλημα να γίνω ο ηγέτης του Άρη. Μπορώ να το καταφέρω. Είχα ηγετικό ρόλο και στο κολέγιο Μαρκέτ, άλλωστε. Είναι κάτι που ξέρω να το κάνω. Αυτή είναι η τρίτη μου χρονιά στην Ευρώπη και πιστεύω ότι δεν θα χρειαστώ πολύ χρόνο προσαρμογής στις συνθήκες που θα βρω εδώ. Γνωρίζω ότι παίζουμε με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα είναι ένα τεστ για μας. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Πηγή: sportfm.gr