Οι στόχοι του Παναθηναϊκού παραμένουν υψηλοί και τη φετινή χρονιά, σύμφωνα με τον Μάικ Μπατίστ. Ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε στη WEB TV του www.sport-fm.gr και τόνισε πως παρά την αποχώρηση των Φώτση και Νίκολας που είναι σημαντικοί παίκτες, δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με το ρόστερ της περσινής χρονιάς.

«Οι στόχοι πάντα είναι οι ίδιοι. Κοιτάμε ψηλά όπως κάνουμε κάθε χρονιά. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά μέσα από την προπόνηση και τα παιχνίδια θα είμαστε έτοιμοι», είπε αρχικά για τους στόχους του Παναθηναϊκού ο Μάικ Μπατίστ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ θεωρεί πως το «τριφύλλι» δεν ξεκινά ως φαβορί στη φετινή Ευρωλίγκα: «Δεν είμαστε φαβορί. Όλοι μας περιμένουν. Θα πρέπει να πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι και να δουλέψουμε σκληρά για να βελτιωθούμε και να βρούμε ρυθμό».

Σημαντικές οι απώλειες των Φώτση και Νίκολας, ωστόσο δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στο φετινό ρόστερ σε σχέση με πέρυσι: «Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με το περσινό ρόστερ. Σίγουρα, οι αποχωρήσεις των Φώτση και Νίκολας είναι σημαντικές, αλλά στη θέση τους ήρθαν κάποια άλλα παιδιά. Έχουμε ακόμα δουλειά μπροστά μας, λόγω των τραυματισμών και των νέων παικτών που ήρθαν στην ομάδα».

Τέλος, για το πότε πρόκειται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση: «Είμαι 34, αλλά πιστεύω ότι ακόμα είναι νωρίς για να σταματήσω. Μάλλον στα 36 ή στα 37 θεωρώ ότι θα είναι καλή περίοδος να σταματήσω. Τώρα επικεντρώνομαι στη χρονιά που ξεκινά όπου θα δώσω τα πάντα για να κατακτήσω και τους τρεις τίτλους με την ομάδα μου».
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή: sportfm.gr