Η επιθετική δυστοκία του Άρη τις τρεις πρώτες αγωνιστικές προβληματίζει τον Σάκη Τσιώλη. Οι «κίτρινοι» δεν έχουν πετύχει ακόμη κανένα γκολ, κάτι που είχε να συμβεί επί 45 χρόνια!

Οι Θεσσαλονικείς έχουν κοντραριστεί με ΠΑΣ Γιάννινα (0-0), Ατρόμητο (0-1) και Ξάνθη (0-0), έχοντας μαζέψει μόλις δύο βαθμούς και ήδη έχει αρχίσει μουρμούρα για τις εμφανίσεις της ομάδας.

Τόσο… αντιπαραγωγικός ο Άρης δεν ήταν εδώ και 45 χρόνια, αφού η μοναδική φορά που δεν είχε πετύχει τέρμα τις πρώτες τρεις αγωνιστικές (που στη συνέχεια έγιναν τέσσερις) ήταν τη σεζόν 1966-67.

Τότε, οι «κίτρινοι» γνώρισαν ήττες από Πανσερραϊκό Ολυμπιακό τις δύο πρώτες αγωνιστικές με το ίδιο σκορ (1-0), ήρθαν ισόπαλοι 0-0 με τον Πιερικό και γνώρισαν συντριβή από τον Εθνικό την τέταρτη αγωνιστική με 3-0.

Παράλληλα, ο Άρης δεν έχει σκοράρει στα πρώτα δύο εντός έδρας ματς στο πρωτάθλημα, πράγμα που είχαμε να δούμε από την περίοδο 1972-73, όταν είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τέσσερις ισοπαλίες 0-0 στην έδρα του με Παναθηναϊκό, Ηρακλή, Ατρόμητο και Παναχαϊκή.

Το συμπέρασμα είναι πως, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, οι «κίτρινοι» δεν έχουν καμία σχέση με την περσινή ομάδα του Σάκη Τσιώλη στο τέλος της σεζόν που σκόραρε… κατά ριπάς.

πηγή: sday