Τα σενάρια που ήθελαν τον ίδιο να έχει συναντηθεί με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη προτού αναχωρήσει για τη Σαουδική Αραβία διέψευσε ο Βλάσης Τσάκας. Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ εμφανίστηκε ενοχλημένος από την παραπάνω πληροφορία, ενώ αποκάλυψε πως εξετάζεται το ενδεχόμενο μιας online συνέντευξης του πρίγκιπα σε κάποιον ελληνικό σταθμό!

«Δεν πάει άλλο με αυτά που ακούω και μαθαίνω. Δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο θα ακούσω. Τί άλλο θα ανακαλύψετε; Με ποιον Βαρδινογιάννη ρε παιδιά; Λοιπόν, εγώ δεν έχω κρυφτεί ποτέ και σας λέω το εξής: Μία συνάντηση έκανα και αυτή ήταν σε ξενοδοχείο στο Καβούρι με τον δικηγόρο Παναγιώτη Πετρόπουλο και τον νομικό μας σύμβουλο προκειμένου να έχουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τα πράγματα που πρέπει να γίνουν στο διάστημα που θα μείνω στην Τζέντα.

Όλα τα άλλα είναι για γέλια. Δεν συναντήθηκα ποτέ με τον κ. Βαρδινογιάννη», τόνισε ο κ. Τσάκας στο «Goal», ενώ στη συνέχεια ενημέρωσε ότι ο πρίγκιπας εξετάζει το ενδεχόμενο να παραχωρήσει συνέντευξη σε ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό μέσω διαδικτύου (skype), όμως το πιο πιθανό είναι να συμβεί αυτό εφόσον βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για την αγορά του 54,7 % της «πράσινης» ΠΑΕ.

Πηγή: sport-fm.gr