Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Σάκης Τσιώλης να εκδοθούν τα δελτία από την ΕΠΟ των τεσσάρων παικτών που απέκτησε ο Άρης και να τους συμπεριλάβει στην αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα με τη Skoda Ξάνθη.

Χθες ανακοινώθηκαν οι μεταγραφές του Καλίφα Σανκαρέ (υπέγραψε για τα επόμενα τρία χρόνια), του Έλντιν Γιακούποβιτς (για δύο χρόνια), του Νόε Ακόστα (για ένα χρόνο) και του Χαβιέρ Ουμπίντες (για τρία χρόνια).

Άνθρωπο της «κίτρινης» ΠΑΕ έχει έρθει στην Αθήνα και παρέδωσε ο ίδιος τα σχετικά έγγραφα στην Ομοσπονδία. Μάλιστα, θα παραμείνει εδώ μέχρι να εκδοθούν και μόλις συμβεί αυτό θα φύγει για τη Θεσσαλονίκη.

Εφόσον δεν παρουσιαστεί κάποιο κόλλημα ο κ. Τσιώλης σκέφτεται να τους συμπεριλάβει στην αποστολή για το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο 52χρονος προπονητής θεωρεί ότι ο Ουμπίντες και ο Ακόστα μπορούν να αγωνιστούν για ένα ημίχρονο, αφού μέχρι το Σάββατο ακολουθούσαν τις προπονήσεις με τον Ολυμπιακό Βόλου. Από την πλευρά του, ο Σανκαρέ υπολείπεται σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Όσον αφορά τα πλάνα του Καρδιτσιώτη τεχνικού, θα επιλέξει το 4-1-4-1 για τον αγώνα με τους Ακρίτες. Μάλιστα, φαίνεται να καταλήγει στην επιλογή του Βίκτορ Ιάκομπ για την κορυφή της επίθεσης του Άρη.

Οι Θεσσαλονικείς θα προπονηθούν σήμερα σε δύο γκρουπ. Το μεσημέρι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα προπονηθεί ένα γκρουπ παικτών από τους οποίους θα προκύψει και η αποστολή του αγώνα με την Ξάνθη, ενώ οι υπόλοιποι θα προπονηθούν το πρωί στο Ρύσιο.

Πηγή: sport-fm.gr