Η φυσική κατάσταση ήταν ένας από τους παράγοντες που δεν κατάφερε ο Ολυμπιακός να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Άρσεναλ, όπως δήλωσε ο Ράφικ Τζεμπούρ στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός εμφανίστηκε απογοητευμένος για την ήττα (2-1) από τους «κανονιέρηδες», στους οποίους ήθελαν να προκαλέσουν προβλήματα και να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

«Ήταν ένας συγκλονιστικός αγώνας. Είναι πάντα συναρπαστικό να παίζεις σε ένα παιχνίδι του Champions League. Ήρθαμε στην Αγγλία για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θέλαμε να προκαλέσουμε προβλήματα στην Άρσεναλ και να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς», ανέφερε αρχικά ο διεθνής παίκτης και πρόσθεσε:

«Δεχθήκαμε δύο γκολ αρκετά νωρίς στο παιχνίδι, αλλά καταφέραμε να μπούμε ξανά στο ματς και πιστεύαμε πως θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει θετικό αποτέλεσμα. Η διαφορά ήταν στη φυσική κατάσταση των δύο ομάδων».

Καταλήγοντας, ο Τζεμπούρ τόνισε: «Η Άρσεναλ ήταν πιο γρήγορη από εμάς και προσπαθήσαμε να παίξουμε σε αυτά τα επίπεδα. Αλλά, όπως στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ, το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό για εμάς, αν και είχαμε να αντιμετωπίσουμε δύο θεωρητικά καλύτερους αντίπαλους».

Πηγή: sport-fm.gr