Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα με την Άρσεναλ για τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ένιωσε μια μικρή ενόχληση στον έσω πλατύ μυ του δεξιού του ποδιού και κρίθηκε προτιμότερο από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να σταματήσει να γυμνάζεται.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το παιχνίδι της Τετάρτης στο Λονδίνο. Στο ιατρικό επιτελείο δεν υπάρχει ανησυχία για την συμμετοχή του παίκτη, ο οποίος αύριο αναμένεται να δοκιμάσει να γυμναστεί σε κανονικούς ρυθμούς.

Αυτόν που δεν θα έχει στη διάθεσή του ο Ερνέστο Βαλβέρδε για την αναμέτρηση με τους «κανονιέρηδες» είναι ο Γέστε. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» τον άφησε εκτός κρίνοντάς τον ανέτοιμο για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν για την Αγγλία είναι οι :

Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Φέισα, Μοδέστο, Αμπντούν, Μακούν, Φουστέρ, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.
Εκτός έμειναν οι: Δασκαλάκης, Χαβίτο, Γκρμπιτς, Βαλεριάνος, Γέστε, Φετφατζίδης, Μανιάτης,

Στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Ερνέστο Βαλβέρδε. Στις 19:00 θα γίνει η προπόνηση της ομάδας, η οποία θα είναι ανοικτή για διάστημα 15 λεπτών για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.

Πηγή: sportfm.gr