Δεν υπάρχει περίπτωση η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA να τιμωρήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο για τις δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη (1-0) της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είχε παρουσιαστεί εκνευρισμένος στους δημοσιογράφους, ύστερα από το σκληρό μαρκάρισμα του Γιέργκο Λέκο και το γεγονός ότι ο Σβέιν Οντβάρ Μόεν δεν έδειξε κάρτα στον μέσο της κροατικής ομάδας.

Σύμφωνα με όσα γράφει η «Marca», στην έκθεση του παρατηρητή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου δεν αναφέρεται τίποτα για τα όσα δήλωσε ο διεθνής ποδοσφαιριστής της «βασίλισσας» και αυτό σημαίνει πως θα παίξει κανονικά στα επόμενα παιχνίδια στο Champions League.

Υπενθυμίζεται ότι για τον ίδιο λόγο είχε τιμωρηθεί ο Ζοσέ Μουρίνιο από την UEFA με ποινή πέντε αγωνιστικών, αφού άφησε αιχμές για την κρίση της διαιτησίας απέναντι στην Μπαρτσελόνα (σ.σ.: μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ στην ημιτελική φάση της περσινής διοργάνωσης).

Εν τω μεταξύ, ο 26χρονος παίκτης έπλεξε το εγκώμιο του Μουρίνιο: «Η ομάδα δείχνει βελτιωμένη και αυτό είναι δική του δουλειά. Έχει πλούσιο βιογραφικό και γνωρίζει πολύ καλά πώς να φερθεί και πώς να δουλέψει. Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η δυνατότητα να συνεργαστώ μαζί του. Είναι ο οδηγός μας.

Έχει δημιουργήσει ένα άριστα δεμένο σύνολο και αυτό κάνει καλό σε όλους μας. Υπάρχει ανταγωνισμός σε όλες τις θέσεις και αυτό βοηθάει στην απόδοσή μας. Θέλω να κατακτήσω πολλούς τίτλους στη Ρεάλ και προπονητή τον Μουρίνιο. Είναι άσχημο που ο σύλλογος απέχει από κατακτήσεις μεγάλων τροπαίων τα τελευταία χρόνια. Είμαστε σε σωστό δρόμο και αυτό θα αλλάξει σύντομα».

Πηγή: sport-fm.gr