Η απόδοση του Τόνι Πάρκερ και του Νικολά Μπατούμ ήταν αυτή που έκανε την περισσότερη ζημιά στην ομάδα της Ρωσίας στον ημιτελικό απέναντι στη Γαλλία, όπως τόνισε εμφανώς απογοητευμένος ο Ντέιβιντ Μπλατ.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στη Γαλλία. Άξιζε τη νίκη και ήταν καλύτερη απόψε. Σε ένα τουρνουά σαν αυτό πρέπει να ξέρεις πώς πρέπει να παίζεις μέρα με τη μέρα και πώς να διαχειρίζεσαι κάθε αγώνα. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή ομάδα, που έπαιξε εξαιρετικά και θα έπρεπε να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας για να κερδίσουμε. Πράγμα που δεν κάναμε. Δεν ανεβάσαμε την απόδοσή μας στο επίπεδο που θα έπρεπε και έτσι ήρθε η ήττα. Δεν μιλάμε για ομάδες με μεγάλες διαφορές. Εμείς ήμασταν πολύ καλή ομάδα σε όλη τη διοργάνωση μέχρι τώρα, αλλά σήμερα ήταν καλύτερη η Γαλλία. Η απογοήτευση ήρθε για μας στη χειρότερη στιγμή», τόνισε ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής της Ρωσίας.

«Ο Πάρκερ μάς έκανε ζημιά, αλλά πιστεύω πως αυτός που μας πλήγωσε περισσότερο ήταν ο Μπατούμ. Ναι, ο Πάρκερ είχε μία καλή βραδιά και πέτυχε κάποια κρίσιμα καλάθια. Όμως αυτή είναι μία συνηθισμένη εμφάνιση γι’ αυτόν. Όμως ο Μπατούμ πέτυχε μεγάλα καλάθια και θα έπρεπε να τον περιορίσουμε περισσότερο. Είμαι απογοητευμένος γι’ αυτό», πρόσθεσε ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Από την πλευρά του, ο Τιμοφέι Μοζγκόφ είπε: «Συγχαρητήρια στη Γαλλία, ήταν δίκαια η νικήτρια, καθώς ήταν καλύτερη από μας σήμερα. Είχαμε πολλά προβλήματα στα ριμπάουντ και στην επίθεσή μας».

Πηγή: sport-fm.gr