Συνάντηση με τον Μιχάλη Σηφάκη, τον Νέρι Καστίγιο και τον Καρίμ Σολτάνι είχε χθες το απόγευμα ο Σάκης Τσιώλης, ύστερα από τα όσα έγιναν και όσα ακολούθησαν το παιχνίδι του Άρη με τον Ατρόμητο.

Ο Σολτάνι συναντήθηκε με τον τεχνικό των Θεσσαλονικέων για την ανόητη αποβολή του στο κυριακάτικο παιχνίδι, ενώ ο Σηφάκης για τις δηλώσεις που έκανε και «φωτογράφιζε» συμπαίκτες του για την αγωνιστική τους συμπεριφορά.

Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός ζήτησε συγγνώμη από τον 52χρονο προπονητή, κάτι που έκανε στη συνέχεια ενώπιον των συμπαικτών του. «Φέρθηκα απερίσκεπτα με την ενέργειά μου. Είμαι υπεύθυνος για την ήττα και ζητώ συγγνώμη απ’ όλους σας. Θα φροντίσω να επανορθώσω», ανέφερε ο Σολτάνι.

Από την πλευρά του, ο Σηφάκης αναγνώρισε ότι έκανε λάθος με την κριτική που άσκησε για κάποιους συμπαίκτες του, κάτι που έπρεπε να γίνει στα αποδυτήρια και όχι στον Τύπο.

Όσον αφορά τον Καστίγιο, υποσχέθηκε να προσπαθήσει ακόμα περισσότερο, αφού γνωρίζει ότι η ομάδα ποντάρει πολλά στην αγωνιστική παρουσία του.

Στη συνέχεια, ο κ. Τσιώλης μίλησε σε όλης την ομάδα, θέλοντας να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις και να μη διαιωνίζεται το οποιοδήποτε πρόβλημα. «Πρέπει να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα και κάποιους ρόλους στην ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Άρη στους παίκτες.

Πηγή: sport-fm.gr