Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του για να προχωρήσει στο Champions League εξέφρασαν ο Φρανσουά Μοντεστό και ο Κέβιν Μιραλάς, μιλώντας στη γαλλική έκδοση της ιστοσελίδας της FIFA. Ο Γάλλος αμυντικός εξήγησε τον τρόπο που πρέπει να αγωνιστούν οι Πειραιώτες για να καταφέρουν να αντιμετωπίσουν τη Μαρσέιγ, στο αυριανό παιχνίδι στο «Καραϊσκάκη».

«Αυτό θα είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα, επειδή θα αντιμετωπίσουμε μια γαλλική ομάδα και εγώ κατάγομαι από εκεί. Θα κάνουμε αυτά που δείχνουμε ενάμιση χρόνο τώρα. Θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε ψηλά και να έχουμε τον έλεγχο της μπάλας. Θα προσπαθήσουμε να τους πιέσουμε και να δώσουμε το δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο Μοντεστό και πρόσθεσε:

«Είναι αλήθεια ότι δεν έχουμε δώσει πολλούς αγώνες, αλλά δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αυτό το πράγμα. Πρέπει να δούμε τη θετική πλευρά του θέματος. Δεν έχουμε δικαιολογίες. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας. Μπροστά στους οπαδούς μας. Οι οπαδοί και των δύο ομάδων είναι πολύ εκδηλωτικοί. Πάντως, νομίζω ότι το Καραϊσκάκη είναι πιο θερμό γήπεδο».

Από την πλευρά του, ο Κέβιν Μιραλάς τόνισε: «Η Μαρσέιγ έχει πολύ καλή τεχνική και τρέχει πολύ στο γήπεδο. Είναι πολύ γρήγοροι μπροστά. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα και δεν πρέπει να μας τρομάζει. Οφείλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να τους αντιμετωπίσουμε. Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι στο Champions League, πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας».

Πηγή: sport-fm.gr