Χρόνος χρειάζεται στον Ατρόμητο προκειμένου να βελτιωθεί και να… βγάλει στο χορτάρι τη φιλοσοφία του παιχνιδιού του Γιώργου Δώνη, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο τεχνικός των Περιστεριωτών, για το προσεχές παιχνίδι με τον Άρη, ισχυρίστηκε πως για να πάρει η ομάδα του θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι δυνατή στις μονομαχίες και ήρεμη με την μπάλα στα πόδια.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το απουσιολόγιό του, πάντως, για την αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το Σάββατο, δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο τον Βαγγέλη Νάστο.

«Περνώντας ένα επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος βγάλαμε συμπεράσματα. Είδαμε καλά πράγματα αλλά και πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε στη συνέχεια. Είναι φανερό ότι υπάρχει θέληση και ότι η προσπάθεια των παικτών μου είναι πολύ μεγάλη, αλλά πάντα για να εφαρμοστεί μια νέα φιλοσοφία παιχνιδιού χρειάζεται χρόνος», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

«Το σημαντικό για εμάς είναι ότι αν και ξέρουμε πως περνώντας ο χρόνος θα είμαστε καλύτεροι, με απώτερο στόχο να γίνουμε καλύτερη ομάδα, πρέπει σε όλο αυτό το διάστημα που μεσολαβεί να είμαστε και αποτελεσματικοί. Έχουμε μπροστά μας ένα δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας, σε μια έδρα πολύ δυνατή και με μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς πρέπει να είμαστε δυνατοί στις μονομαχίες γιατί σε τέτοιες έδρες άμα δεν είσαι δυνατός και ταυτόχρονα πολύ ήρεμος όταν έχεις την μπάλα στα πόδια, τότε δεν έχεις πολλές πιθανότητες για να πάρεις ένα θετικό αποτέλεσμα».

Πηγή: sport-fm.gr