Απίθανό είναι το ενδεχόμενο ο Άρης να κινηθεί για την απόκτηση κάποιου ελεύθερου ποδοσφαιριστή μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, όταν λήγει η διορία της ΕΠΟ για τη συγκεκριμένη κατηγορία ποδοσφαιριστών.

Η μοναδική περίπτωση οι «κίτρινοι» να ενισχύσουν περισσότερο το ρόστερ τους είναι μόνο αν προκύψει σύντομα τελεσίδικη απόφαση για τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού στο «στόχαστρο» βρίσκονται ο Χαβιέ Ουμπίντες και ο Πάπα Χαλίφα Σανκαρέ. Σε διαφορετική περίπτωση, η διοίκηση και ο Σάκης Τσιώλης συμφώνησαν ότι το ρόστερ είναι ήδη υπερπλήρες και μέχρι τον Δεκέμβριο η ομάδα θα πορευτεί ως έχει.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής των Θεσσαλονικέων διαβεβαίωσε τους διοικούντες ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του και από τις λύσεις σε κάθε θέση και ό,τι πρόβλημα δημιουργηθεί θα το καλύψει εκ των έσω. Ο 52χρονος τεχνικός έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του και εμφανίζεται αισιόδοξος ότι θα τον βγάλουν ασπροπρόσωπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Γκαρσία, Κουλουχέρης και Καζναφέρης (που παρέμειναν τελικά στο ρόστερ του Αρη) θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να καταφέρουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κ. Τσιώλη, ο οποίος δεν τους υπολόγιζε και δεν κατάφεραν να βρουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα του.

Έτοιμος θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Μάρκος Βελλίδης για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο τερματοφύλακας του Αρη, που είχε χτυπήσει στον καρπό σε σύγκρουσή του με τον Κοτσώνη σε μια προπόνηση, υποβλήθηκε σε νέα ακτινογραφία που έδειξε ότι το χέρι του είναι πολύ καλύτερα.

Πηγή: sport-fm.gr