Οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται να τα έχουν βρει σε όλα με τον Καμερουνέζο μέσο για το φετινό συμβόλαιο, αλλά και για τα επόμενα τρία εφόσον ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο από τη συνάντηση που θα έχει ο ποδοσφαιριστής με τον Άλεξ ΜακΛις θα κρίνει το αν θα παραχωρηθεί δανεικός ή θα επιμείνουν οι «χωριάτες» -στη νέα τους στάση- για πώλησή του μόνο.

Ο 28χρονος χαφ δεν υπολογίζεται από την αγγλική ομάδα, με τον προπονητή της να έχει ζητήσει ήδη τον αντικαταστάτη του και για το λόγο αυτόν θέλει να τον πουλήσει από φέτος και όχι να τον παραχωρήσει δανεικός με οψιόν αγοράς. Ο Μακούν θέλει να μεταγραφεί στον Ολυμπιακό με οποιοδήποτε τρόπο, αλλά αν η Άστον Βίλα επιμείνει σε πώλησή του με ένα ποσό κοντά στα 5.5 εκατομμύρια ευρώ δύσκολα θα αποκτηθεί.

Δύσκολα του Εστράδα
Οι εκπληκτικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί η Μονπελιέ στις πρώτες αγωνιστικές του γαλλικού πρωταθλήματος, όπου έχει ξεκινήσει με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, δυσκολεύουν την απόκτηση του Μάρκο Εστράδα, ο οποίος είναι και ο αμυντικός χαφ που ταιριάζει πιο πολύ απ’όσους εξετάζονται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Αν χαλάσει τελικά του Ζεάν Μακούν δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για τον Χιλιανό χαφ και να δοθούν τα χρήματα που απαιτεί ο γαλλικός σύλλογος για την παραχώρησή του.

Τισόνε και Τζιόλης
Στην επικαιρότητα διατηρούν το ενδεχόμενο μεταγραφής του Φερνάντο Τισόνε στον Ολυμπιακό τα ιταλικά ΜΜΕ. Ο μέσος της Σαμπντόρια δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Serie B, ενώ και οι Γενοβέζοι θέλουν να τον πουλήσουν, με τους μάνατζερ του Αργεντινού χαφ να τον έχουν προτείνει στους πρωταθλητές Ελλάδος. Από την πλευρά των Πειραιωτών φαίνεται πως η συγκεκριμένη περίπτωση έχει «καεί», αν μέχρι τις 31 Αυγούστου τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί.

Στο θέμα του Αλέξανδρου Τζιόλη υπάρχει συμφωνία και από τις δύο πλευρές. Ο Έλληνας χαφ περιμένει την παραχώρηση του Μοϊσές Ουρτάδο, αλλά και το τι θα γίνει με τις υπόλοιπες περιπτώσεις που εξετάζουν στου Ρέντη. Πάντως, όσο και να καθυστερήσει το θέμα της μεταγραφής του, είναι απλά θέμα χρόνου να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Όσον αφορά την περίπτωση του Ορμπάιθ, τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν μετά τις δηλώσεις του Μαρσέλο Μπιέλσα ότι τον υπολογίζει, τη στιγμή που αποτελεί προσωπική επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε. Αν δεν γίνει ούτε του Μακούν, ούτε του Εστράδα, είναι πολύ πιθανό το σενάριο να αποτελέσει το δίδυμο των μεταγραφών για τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, μαζί με τον Τζιόλη.

Πηγή: sportfm.gr