Τον τίτλο του φαβορί με τον οποίο χρίστηκε από τη κλήρωση καλείται να επιβεβαιώσει απόψε κόντρα στην Καρπάτι Λβιβ ο ΠΑΟΚ (21:00, Novasports1/NovaΣΠΟΡ FM 94.6), στο πλαίσιο του πρώτου μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι οφ του Europa League.

Με ενδεκάδα… Βαλερένγκα και μοναδική αλλαγή τον Κοντρέρας θα παρατάξει τον «Δικέφαλο του Βορρά» ο Λάζλο Μπόλονι, σε μία Τούμπα που αναμένεται να είναι κατάμεστη.

Κόντρα σε μία ομάδα δεύτερης ταχύτητας, ο ΠΑΟΚ έχει να φοβηθεί μόνο τον κακό του εαυτό για να μην μπει στους ομίλους του Europa League για τρίτη συνεχή χρονιά. Μετά την περσινή πρόκριση επί της Φενερμπαχτσέ, το εμπόδιο της ομάδας από την Ουκρανία φαντάζει αρκετά χαμηλό και με ένα καλό σκορ στην «καυτή» Τούμπα που θα είναι κατακλυσμένη από 25.000 οπαδούς των Θεσσαλονικέων, όλα θα γίνουν πιο απλά στη ρεβάνς.

Ο Λάζλο Μπόλονι, παρά το γεγονός ότι θέλει η ομάδα του να παίζει επιθετικά, δεν πρόκειται να κάνει πειράματα σε συστήματα, σε αγώνες νοκ-άουτ που κρίνουν πολλά. Ο Ρουμάνος τεχνικός θα χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα που παρέταξε στη ρεβάνς με τη Βαλερένγκα, έχοντας ως μοναδική αλλαγή τον Πάμπλο Κοντρέρας. Στο 4-2-3-1 του «Δικεφάλου του Βορρά» θα ξεκινήσουν, όπως όλα δείχνουν οι Κρέσιτς στο τέρμα, Ετό-Κοντρέρας-Τσιρίλο-Λίνο, στην άμυνα, Αρίας-Γκαρσία αμυντικά χαφ, Φωτάκης δεξιά, Βιεϊρίνια αριστερά και Λαζάρ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αθανασιάδη.

Πηγή: sport-fm.gr