Στις 11:00 αναμένεται να πετάξει η αποστολή του Παναθηναϊκού για το Ισραήλ, όπου αύριο δίνει τον πρώτο αγώνα κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τα πλέι οφ του Europa League. Βιτόλο δείχνει να προτιμά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για τη θέση του αμυντικού χαφ.

Οι «πράσινοι» μετά τον αποκλεισμό από την Οντένσε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League δεν θέλουν καν να σκέφτονται το ενδεχόμενο να χάσουν και τη θέση στους ομίλους του Europa League, το οποίο θα τους επιφέρει πλήγμα τόσο το πρεστίζ τους, όσο και στα οικονομικά τους. Με θετικό αποτέλεσμα στο κατάμεστο (σ.σ. έχει ήδη γίνει sold out από τους οπαδούς της Μακάμπι) «Μπλουμφιλντ» θα αποκτήσει σαφές προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς και θα μετριάσει κάπως τα… νεύρα των οπαδών.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα φαίνεται πως έχει καταλήξει στο αρχικό σύστημα που θα παρατάξει την Πέμπτη, το οποίο θα περιλαμβάνει τρία από τα τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα του «τριφυλλιού». Στο 4-3-3- του Πορτογάλου τεχνικού, ο Τζόρβας θα είναι κάτω από τα δοκάρια αν και δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανη η παρουσία του Κοτσόλη, λόγω της κακής κατάστασης που βρίσκεται ο βασικός πορτιέρο της ομάδας. Βύντρα, Καντέ, Μπουμσόνγκ και Σπυρόπουλος θα είναι η αμυντική τετράδα, με τον Βιτόλο να ξεκινάει ως αμυντικός χαφ. Ο Ισπανός μέσος φαίνεται να κερδίζει τη θέση από τον Σιμάο από τη στιγμή που βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση, ενώ σε όλες τις τελευταίες προπονήσεις έπαιζε με τους βασικούς, συμμετέχοντας και στις ασκήσεις για τα στημένα. Κατσουράνης και Νίνης θα είναι οι δύο κεντρικοί χαφ, με τους Λέτο, Κουίνσι και Τοτσέ να συνθέτουν την επιθετική τριπλέτα.

Πηγή: sport-fm.gr