Χωρίς δύο από τα πολυτιμότερα «εργαλεία» της θα ταξιδέψει η αποστολή της Ντιναμό Τιφλίδας για την Αθήνα, ενόψει της αναμέτρησης με αντίπαλο την ΑΕΚ για το Europa League.

Ο Τζαμπάλ Τζιγκάουρι και ο Ρομπερτίνιο, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, δεν θα είναι διαθέσιμοι για τον μεθαυριανό αγώνα.

Οι Γεωργιανοί αναμένονται στην Ελλάδα αύριο (17/8) και ο Άλεξ Γκαρσία προβληματίζεται γιατί δεν θα έχει στην διάθεση του τους δύο χρησιμότερους ποδοσφαιριστές του.
Ο Τζιγκάουρι δεν μπορεί να δώσει το «παρών» στο ματς κόντρα στην Ένωση αφού είναι τιμωρημένος από το προηγούμενο παιχνίδι ενώ ο Ρομπερτίνιο αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, το οποίο φάνηκε πως ήταν τόσο σοβαρό για να τον αφήσει εκτός αποστολής, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Ντιναμό είναι οι εξής: Λορία, Ναντιράτζε, Ομόλα, Κακουμπαβα, Τομασβίλι, Οντικάτζε, Ρεκχιασβίλι, Κβεκεσίρι, Τεκτουρμανίτζε, Κοσκάτζε, Σίσκο, Αλβάρο, Κότο, Κακχελισβίλι, Γιάγκε, Λεκβτάτζε, Μπεράια, Πιρτσκαλάβα.

Πηγή: sport-fm.gr