Ένα χρόνο συμπλήρωσε ο Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής ομάδας και μετρά δώδεκα ματς χωρίς ήττα. Ο πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στη σημασία που έχει για την ομάδα του όταν δεν μπορεί να κερδίσει, να μη χάνει, όπως συνέβη στο φιλικό με τη Βοσνία στο Σαράγεβο.

«Οι αντίπαλοί μας είχαν την κυκλοφορία της μπάλας και τη θεωρητική κυριαρχία, αλλά παρά την κατοχή της μπάλας, η Βοσνία δεν είχε παραπάνω από μια-δυο ευκαιρίες, όσες είχαμε κι εμείς. Ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας. Οι παίκτες μου δεν έχουν επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους και δεν είχαν την απαιτούμενη ετοιμότητα, αλλά ήταν μία ευκαιρία για μας να κάνουμε δοκιμές. Είμαστε συγκεντρωμένοι στα δύο παιχνίδια που έρχονται το Σεπτέμβριο με το Ισραήλ και τη Λετονία», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής και πρόσθεσε:

«Θέλαμε τη νίκη, ωστόσο θα πρέπει να καταλάβουμε ότι όταν δεν έρχεται η νίκη, δεν θα πρέπει να έρχεται η ήττα. Οι ήττες δεν κάνουν καλό στην αυτοπεποίθηση των παικτών. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που κρατάμε είναι η συμπεριφορά των παικτών, η διάθεση και η προσπάθεια που έκαναν. Δούλεψαν πολύ, προσπάθησαν πολύ και είχαν καλή οργάνωση στο παιχνίδι. Αυτό που μας άρεσε λιγότερο είναι ότι μας έλειψε η καλή κυκλοφορία της μπάλας στο επιθετικό κομμάτι. Αυτό διορθώνεται μόνο μέσω της προπόνησης. Είχαμε κάποια καλά διαστήματα, όπως στα πρώτα 10-15 λεπτά ή στα τελευταία 15 λεπτά».

Πηγή: sport-fm.gr